четвер, 14 жовтня 2010 11:42

Снейдер відірвався від Мессі в гонитві за "Золотим м'ячем"

Снейдер відірвався від Мессі в гонитві за "Золотим м'ячем"

Букмекери вважають, що головним претендентом на приз кращого футболіста світу "Золотий м'яч" від видання "Франс футбол" і Міжнародної федерації футболу є Веслі Снейдер.

З цього року кращий гравець планети отримає одну премію, яка називається "Золотий м'яч ФІФА".

До цього ФІФА і французький журнал окремо визначали кращого і часто переможці були різними. На думку букмекерів, у цьому році найкращі шанси на перемогу у Веслі Снейдера - 1,55.

Нагадаємо, що у складі "Інтера" він зробив золотий хет-трик, вигравши Лігу Чемпіонів, Серію А і Кубок Італії, а з національною командою Нідерландів дійшов до фіналу Чемпіонату світу.

За Снайдером йдуть зірки "Барселони" і чемпіони світу у складі збірної Іспанії Андрес Іньєста (2,75) і Хаві (6,00). А ось у Ліонеля Мессі примарні шанси на перемогу - 50,00.

Шанси на Золотий м'яч:

Снейдер (Інтер) 1,55

Іньєста (Барселона) 2,75

Хаві (Барселона) 6,00

Форлан (Атлетіко) 15,00

Вілья (Барселона) 15,00

Міліто (Інтер) 20,00

Касільяс (Реал) 30,00

Мессі (Барселона) 50,00

Мюллер (Баварія) 80,00

Роббен (Баварія) 80,00

К. Роналду (Реал) 150,00

Раніше повідомлялося, що "Манчестер Юнайтед" і "Челсі" готові до активних дій, щоб придбати півзахисника "Інтера" Веслі Снейдера після заяви його агента про те, що переговори по новому контракту зайшли в глухий кут.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Снейдер відірвався від Мессі в гонитві за "Золотим м'ячем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі