пʼятниця, 31 липня 2009 08:59

Смерть Артуро Гатті визнали самогубством

Смерть Артуро Гатті визнали самогубством

Бразильська поліція прийшла до висновку, що смерть колишнього чемпіона світу з боксу Артуро Гатті була самогубством, повідомляє 30 липня агентство Associated Press. Вдова Гатті Аманда Родрігес, раніше затримана за підозрою в його вбивстві, відпущена на волю.

Як повідомив агентство керівник розслідування Паулу Альбереш (Paulo Alberes), висновок, що Гатті зробив самогубство, був зроблений поліцією після проведення розтину. Що саме показали його результати, не уточнюється. Суд ухвалив звільнити Родрігес, і, за словами її адвоката, вона повинна була залишити в"язницю в четвер, 30 липня, після обіду.

Артуро Гатті був знайдений мертвим 11 липня в кімнаті готелю бразильського міста Порту-де-Галіньяс, де він і його дружина проводили медовий місяць. Про загибель Гатті в поліцію повідомила його дружина, яку наступного дня затримали за підозрою в його смерті. Незабаром їй було пред"явлено офіційне звинувачення.

У поліції підозрювали, що Родрігес задушила боксера ремінцем від дамської сумочки, знайденим в кімнаті готелю. За словами друзів і матері Гатті, вони часто сварилися і хотіли розлучитися. У ніч на 11 липня, зі слів Родрігес, вона посварилася з чоловіком, і він повернувся в готель п"яним і відразу ліг спати.

Раніше версію про самогубство боксера поліція не розглядала, а Родрігес була єдиною підозрюваною.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Смерть Артуро Гатті визнали самогубством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі