середа, 31 березня 2021 10:17

Словаччина обіграла Росію

Словаччина обіграла Росію
Словаччина завдала Росії першої поразки. Фото: Reuters

У матчі 3-го туру кваліфікаційного раунду Кубка світу - 2022 збірна Росії зустрілася з національною командою Словаччини. Зустріч проходила на стадіоні "Сіті Арена Трнава" в місті Трнава (Словаччина) і завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів.

Рахунок в матчі на 38-й хвилині відкрила збірна Словаччини. Гол забив Мілан Шкріньяр, який замкнув головою подачу від кутового прапорця.

У другому таймі збірна Росії намагалася переламати хід гри. На 71-й хвилині росіянам вдалося зрівняти рахунок зусиллями Маріо Фернандеса. Але вже на 74-й хвилині Роберт Мак своїм голом повернув перевагу словакам. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу національної команди Словаччини.

У цій групі Кіпр обіграв удома Словенію – 1:0, а Хорватія розгромила Мальту – 3:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порятунок Іспанії та розгром від Данії: результати матчів відбору Кубка світу

Збірна Росії, набравши в трьох матчах шість очок, зберігає за собою друге місце в турнірній таблиці групи H. Словаччина (5) - на третьому місці. На першій сходинці, розташувалася Хорватія (6). На четвертому місці Кіпр (4), п'ята - Словенія (3). Замикає таблицю збірна Мальти (1).

Зараз ви читаєте новину «Словаччина обіграла Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі