середа, 13 березня 2013 12:19

Скандальному Дереку Чісорі повернули боксерську ліцензію

Скандальному Дереку Чісорі повернули боксерську ліцензію
Найближчий бій Чісора проведе в Лондоні 20 квітня ФОТО: klitschko-brothers.com

Британська рада з контролю за боксом (BBBC) повернув ліцензію важковаговику Дереку Чісорі. Про це повідомляє сайт Boxingscene.com. Найближчий бій британський боксер проведе 20 квітня в Лондоні, проте ім'я його суперника ще невідомо.

Чісора втратив ліцензію після бійки з Девідом Хеєм після поєдинку з Віталієм Кличком. Цей бій відбувся 18 лютого 2012 в Мюнхені і завершився перемогою українця. Під час прес-конференції Хей, який перебував у залі, образив Чісору, після чого між ними почалася бійка.

Через деякий час після бійки обидва боксери домовилися про поєдинок. 14 липня 2012 Чісора і Хей вийшли на ринг в Лондоні. Обидва боксери не мали ліцензій (Хей її втратив після оголошення про завершення кар'єри), однак дозвіл на поєдинок видала Федерація боксу Люксембургу. Хей в тому бою переміг технічним нокаутом.

29-річний Чісора провів на професійному рингу 19 боїв, перемігши в 15 (дев'ять нокаутів) з них. У чотирьох поєдинках він опинявся в ролі переможеного.

Зараз ви читаєте новину «Скандальному Дереку Чісорі повернули боксерську ліцензію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі