неділя, 16 жовтня 2011 16:54

"Сім днів перебував на антибіотиках, крапельницях і уколах" - Воронін

"Сім днів перебував на антибіотиках, крапельницях і уколах" - Воронін

Після закінчення гри 27-го туру прем'єр-ліги між "Зенітом" і "Динамо" (0:0) капітан москвичів Андрій Воронін зауважив, що таку зустріч він пропустити не міг. Форвард раніше терміну відновився після запалення легенів.

"Обидві команди атакували і не боялися йти вперед. Створювали гольові моменти, ніхто, правда, не забив. А в цілому - нічия закономірний результат", - вважає форвард.

Остаточне рішення про участь Вороніна в грі було прийнято в день матчу.

"Сім днів перебував на антибіотиках, крапельницях і уколах і лише останні два дні відчував себе більш-менш нормально, почав тренуватися. Але всі аналізи перед грою дали хороший результат - і лікарі сказали, що ускладнень бути не повинно. Проти "Зеніта" завжди хочеться зіграти, тим більше в такому важливому поєдинку. Порадилися з тренером і вирішили, що скільки зможу, стільки й буду знаходитися на полі.

Як себе відчував? Нормально, але в попередніх зустрічах все-таки краще. Сил, звичайно, не вистачало, оскільки пропустив багато занять, та й антибіотики ще дають про себе знати. Правда, думав, що буде набагато гірше", - зауважив форвард.

В результаті поєдинку Ліги Чемпіонів "Шахтар" - "Зеніт" Андрій не сумнівається.

"Шахтар" переможе", - упевнений він.

Зараз ви читаєте новину «"Сім днів перебував на антибіотиках, крапельницях і уколах" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі