пʼятниця, 12 лютого 2010 17:45

Сіллах планує стати великим чемпіоном з Рой Джонсом

Сіллах планує стати великим чемпіоном з Рой Джонсом

У січні в Лас-Вегасі завершився поєдинок в напівважкій вазі, між українцем Ісмаїлом Сіллахом (10-0, 9ко) і Джуліосом Джексоном. З перших же секунд Сіллах почав чітко обробляти голову і корпус суперника жорсткими ударами і в кінці-кінців на другій хвилині першого раунду лівим крюком відправив суперника на підмостки рингу.

Джексон зумів звестися на ноги, але продовжити бій вже був не в змозі, суддя зафіксував дострокову перемогу.

"Я добре провів цей поєдинок і виграв його достроково, хоча бій проходив у першій важкій вазі, а я виступаю в напівважкому дивізіоні. В майбутньому я планую перейти на категорію вище, а поки що я полутяж.

Сіллах починав кар"єру боксера в Україні, потім переїхав в США. Журналісти часто плутають і питають українця про життя в Росії.

"Я жив в Україні і виступав за Україну, це різні країни, а взагалі-то за моїми плечима 370 любительських боїв. Я почав займатися боксом в 7 років і мій перший бій відбувся, коли я був ще дитиною.

Зараз Сіллах працює з Івело Гоцевим, але з"явилися слухи про його можливому співпрацю з Рой Джонсом.

"Мені подобається як веде справи Гоцев і поки, що у мене з ним договір. Але я хочу стати не просто чемпіоном, а великим чемпіоном як Рой, тому в перспективі контракт з Рой Джонсом".

За матеріалами gorodokboxing

Зараз ви читаєте новину «Сіллах планує стати великим чемпіоном з Рой Джонсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі