понеділок, 13 квітня 2020 16:56

Шевченко зізнався, що матч проти Росії допоміг йому перейти в "Мілан"

Шевченко зізнався, що матч проти Росії допоміг йому перейти в "Мілан"
Андрій Шевченко провів у "Мілані" 8 сезонів. Фото:Reuters

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, що матч відбору на Євро-2000 проти Росії допоміг йому перейти в "Мілан".

"Напередодні таких матчів, як із Росією, важливо відвернути свою увагу від того ажіотажу, що створюється у ЗМІ. Поза всякими сумнівами, це було принципове суперництво. Всі хлопці розуміли значення гри, але я її розглядав, передусім як поєдинок проти сильного суперника, в складі якого виступало чимало хороших виконавців.

У домашньому матчі ми чудово провели перший тайм, потім трохи віддали ініціативу, але, за великим рахунком, здобули впевнену перемогу (3:2).

Матч у Києві був для мене пам'ятний ще й з іншої причини. Тоді я вперше контактував із представниками "Мілана". На гру приїхав спортивний директор італійського клубу - Арієдо Брайда. Наступного дня ми зустрілися. Я вже знав про інтерес "россонері", але це була перша розмова з одним із керівників цього клубу", - цитує Шевченка "Команда 1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перенесення Євро-2020 - не проблема" - Малиновський

Андрій Шевченко перейшов із "Динамо" в "Мілан" влітку 1999 року за $25 млн.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко зізнався, що матч проти Росії допоміг йому перейти в "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі