понеділок, 18 жовтня 2010 19:41

Шевченко зіграє в покер заради благодійності

Шевченко зіграє в покер заради благодійності
Сьогодні, 18 жовтня, капітан збірної України та "Динамо" Андрій Шевченко взяв участь у прес-конференції присвяченій турніру з покеру "Перемога дістається головою! Зіграй з Андрієм Шевченком!" З 15 жовтня по 3 грудня в найбільшому онлайн покер-румі PockerStars.net пройдуть безкоштовні відбірні турніри. У них можуть взяти участь всі повнолітні українці. Для цього треба зареєструватись на сайті PockerStars.net.
"Це благодійний проект. Гроші будуть у моєму фонді. Після закінчення турніру ми скажемо суму, яку вдалося заробити та напрям, на який підуть гроші (можливий варіант — ремонт дитячих будинків). - каже Шева. - Покер схожий на футбол. Я почав грати 3-4 роки тому в Італії. Гра підвищує інтелектуальні можливості людини. Моїм учителем було життя. Цей найкращий наставник. У "Мілані" у покер добре грають Гаттузо, Абб'яті, Індзагі та Броккі (тепер виступає за "Лаціо"). У "Динамо" та збірній України ми граємо в інші ігри. Які саме? Вибачте, це таємниця" - сміється Шева.

Шість фіналістів зможуть вживу зіграти з Шевченком у покер і відвідати ігри "Мілана" та "Челсі".

"Я слідкую за моїми колишніми командами. Знаю, що "Мілан" виграв у матчі серії А з рахунком 3:1, а "Челсі" зіграв унічию — 0:0. Завтра обов'язково подивлюся матч Ліги Чемпіонів "Реал" - "Мілан". Очікую перемоги свого екс-клубу."

Крім покеру, Шевченко також вміє грати в шахи та гольф.

"Грати в шахи мене колись навчив батько. Щодо гольфу, то це більше, ніж просто хобі. Востаннє грав у гольф, коли був в Англії. Через травму я не зміг зіграти за збірну України проти Бразилії, але підтримував команду з трибуни (матч відбувся в англійському місті Дербі) . Свого часу грав у гольф проти Тедді Шерінгема. Він також добре грає у покер. Дружина позитивно ставиться до мого захоплення покером. Щодо жінок за столом, то з ними важко грати."

25 жовтня вийде промо-ролик за участю Шевченка. На відео Андрій грає у футбол та покер.

"Нам дуже приємно, що Андрій погодився взяти участь у турнірі. Переговори з ним тривали три місяці - каже регіональний директор з маркетингу бренду PockerStars.net Вадим Соловейчик. - У людей практично немає шансів обіграти Андрія у футбол, але в покер можна спробувати. Минулого року у нас був проект за участю футболіста збірної Росії та лондонського "Арсеналу" Андрієм Аршавіним. Голкіпер "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон є послом PockerStars.net в Італії."

Всі гравці фінального столу отримають автографи Шевченка, подарунки та візьмуть участь у фотосесії.
Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Шевченко зіграє в покер заради благодійності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі