субота, 30 вересня 2017 17:49

Шевченко викликав Марлоса в збірну України

Шевченко викликав Марлоса в збірну України
Марлос приєднається до Шевченка й команди 2 жовтня. Фото: zbirna.com

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав до національної команди півзахисника "Шахтаря" Марлоса.

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи піде Марлос шляхом Саакашвілі?

Бразилець, який вже п'ять років виступає в нашій країні, два дні тому отримав громадянство України. 28 вересня відповідний указ підписав Президент України.

Як пояснив директор юридичного департаменту ФФУ Ігор Грищенко, відповідно до статуту ФІФА, гравець має право виступати за збірну, якщо одночасно дотримується трьох критеріїв: 1) наявність громадянства країни; 2) проживання на території країни безперервно п'ять років після досягнення 18-річного віку; 3) неучасть футболіста в матчах у складах будь-якої збірної країни, громадянином якої він був до цього.

Вчора в офіс ФФУ надійшов лист з Бразильської конфедерації футболу, яке підтверджує, що Марлос не брав участі в офіційних матчах за збірну Бразилії. Таким чином, футболіст має право виступати в складі збірної України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко довикликав гравця "Ворскли" у збірну України

У понеділок, 2 жовтня, Марлос разом з 25 іншими гравцями, раніше викликаними Андрієм Шевченком, прибуде в розташування збірної країни в Харкові.

Раніше повідомлялося, що "Шахтар" на матчі УПЛ заявив Марлоса як українця.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко викликав Марлоса в збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі