пʼятниця, 15 квітня 2011 10:53

Шевченко розкритикував Хачеріді за матч з "Брагою"

Шевченко розкритикував Хачеріді за матч з "Брагою"

Нападаючий київського "Динамо" Андрій Шевченко, вважає, що його команді пощастило, коли на 29-й хвилині виїзного матчу 1 / 4 фіналу Ліги Європи проти португальської "Браги" (0:0) арбітр зустрічі обмежився винесенням захиснику "біло-блакитних" Євгену Хачеріді лише жовтої картки.

Останній бурхливо відреагував на грубий, умисний фол Пауло Сезара проти Андрія Ярмоленка, затіявши бійку між гравцями двох команд.

"Важко пояснити такі дії Хачеріді. Адже подібне відбувається не вперше, - сказав Шевченко в коментарі dynamo.kiev.ua по дорозі з Браги до Києва. - Причому, дивує, що Женя повторює свої помилки, незважаючи на те, що йому постійно пояснюють: такі речі на полі просто неприпустимі!

І я вважаю, що нам дуже пощастило, що арбітр показав Хачеріді лише жовту картку - у той момент я абсолютно чітко розумів, що може бути вилучення, і це, напевно, було б цілком виправдане рішення рефері".

Після закінчення матчу з "Брагою" головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін зізнався, що замінив Хачеріді в перерві матчу саме через його зайву емоційність, з якою він вийшов на цей поєдинок, щоб уникнути отримання ним другої жовтої картки.

Нагадаємо, київська команда за підсумком двох матчів залишила єврокубки.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко розкритикував Хачеріді за матч з "Брагою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі