пʼятниця, 19 січня 2007 14:25

Шевченко майже не розмовляє з Абрамовичем

 

Український форвард "Челсі" Андрій Шевченко, 30 років, обурений тим, що британські таблоїди написали про те, чого немає і назвали його "стукачем".

Про це капітан збірної України заявив у екслюзивному інтерв"ю авторитетному британському виданню "Таймс"

- Ці чутки - брехня. Все це дуже болісно вдарило по мені і моїй сім"ї. Моя робота - грати у футбол. Цим займаюся з дев"яти років. А деякі люди у своїх висловлюваннях переходять усі межі. Багато було написано і про мої стосунки з Абрамовичем. При чому надто перебільшено. Вони такі ж, як і будь-якого гравця. Він - президент, я - гравець. Професіоналізм і нічого більше, - продовжує Шевченко. - Іноді бачу Абрамовича у роздягальні або на тренуванні. Можемо перекинутися кількома словами. Це цілком природно, адже ми обоє розмовляємо російською. Може, через це усі проблеми і мені потрібно забути російську?



Абрамович також мав намір запросити спортивного директора "Портсмута" Аврама Гранта, щоб той допоміг повернутися Шевченку у форму. Однак наставник "Челсі" Жозе Моурінью не погодився на таку пропозицію.

- Хто такий Аврам Грант, я знаю. Однак особисто ми не знайомі. Мені байдуже, прийде він чи ні. Такі рішення приймає клуб. Повторюся, моя справа - грати. Мені було дуже важко опинитися в епіцентрі того, що відбувається, - зазначив Шевченко.

Під питанням і участь Андрія у суботньому матчі проти "Ліверпуля".

- Якщо Моурінью вирішить, що я ще не готовий, значить мені залишиться працювати ще наполегливіше. Що я про це думаю, не має ніякого значення, - прокоментував Шевченко. - Але йти з "Челсі" не збираюся. Я тут буду всі чотири роки свого контратку. Доведеться зціпити зуби і працювати. Тільки не втягуйте мене у політику.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко майже не розмовляє з Абрамовичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі