понеділок, 22 січня 2024 11:42

Шевченко йде в УАФ без команди і програми, це непрофесійно - Смоловий

Шевченко йде в УАФ без команди і програми, це непрофесійно - Смоловий
Андрій Шевченко став єдиним кандидатом на посаду президента УАФ. Фото: Reuters

Кандидат на посаду президента Української асоціації футболу Андрій Шевченко за кілька днів до виборчого конгресу не представив ані свою команду, ані майбутніх віцепрезидентів, ані програми. За таких обставин у нього навряд чи щось вийде. Таку думку в ефірі програми "ТаТоТаке" озвучив спортивний журналіст Михайло Смоловий.

"Це повна дурня, якщо підходити до вирішення питання таким чином, то нічого не вийде. Це треба розуміти на березі. Бо спочатку формується команда, спочатку людей поєднує якась візія, якась думка - як ви хочете розбудовувати футбол, що ви бачите першочерговими кроками, ви вже готуєтеся до перших тижнів і місяців роботи на цих посадах (президента і віцепрезидентів), а зараз ніхто не знає, хто займе ці посади. Немає якоїсь короткострокової стратегії, немає середньострокової стратегії, є лише гасла.

Це - непрофесійно, коли тобі заходити на посаду, тобі виконувати важливі функції адміністративні, перші якісь кроки дієві робити, а ти не знаєш, хто в твоїй команді буде це робити.

Це не дуже прикрашає футбол, починати ось так - це неправильно", - сказав Смоловий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрія Шевченка висунули на важливу спортивну посаду

Як відомо, Шевченко став єдиним кандидатом на посаду президента УАФ в той час, як керівника асоціації Андрія Павелка тримають в СІЗО у Львові.

Вибори заплановані на 25 січня.

Висунути свою кандидатуру на вибори хотів ще один колишній футболіст Роман Зозуля. Однак, за його словами, йому "дали зрозуміти", щоб він цього не робив, бо призначення саме Шевченка вирішене наперед.

У грудні торік Андрій Шевченко вперше прокоментував висунення його кандидатури на посаду президента Української асоціації футболу.

Заявив, що "бере час на підготовку програми та підбір команди".

"І планую зустрітися з представниками усіх регіональних федерацій", - сказав.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко йде в УАФ без команди і програми, це непрофесійно - Смоловий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі