вівторок, 26 листопада 2013 18:45

"Севастополь" влізе в кредит, щоб розрахуватися з футболістами

"Севастополь" влізе в кредит, щоб розрахуватися з футболістами

ФК "Севастополь" може спіткати доля "Арсенала". З'явилися чутки, що восени футболісти клубу ще жодного разу не отримували зарплату, а власник, мільярдер Вадим Новинський, взагалі хоче відмовитися від фінансування. При тому, що ще в травні почесний президент кримчан обіцяв побудувати для "Севастополя" новий стадіон на 30 тисяч глядачів (нинішній вміщує 5644).

Самі футболісти обговорюють тему неохоче, але підтверджують, що заборгованості у клубу перед ними дійсно є.

"Знаю, що хлопцям, які грали в команді навесні, навіть преміальні за перемогу в першій лізі ще не виплатили, - сказав півзахисник Віталій Віценець. - А ми з серпня не отримуємо зарплату. Обіцяють, але не платять. Після матчу з "Шахтарем" нам дали два дні вихідних, у вівторок зберемося на тренуванні, і, можливо, там повідомлять щось нове".

В "Севастополі" визнали, що затримки з виплатами зарплат дійсно є, але запевнили, що проблеми тимчасові. Мовляв, все, що належить за контрактом, гравці обов'язково отримають, навіть якщо для цього доведеться брати кредит.

"Про зняття команди зі змагань не може бути й мови", - сказали в клубі. За словами джерела в клубі, заборгованості пов'язують з колишнім головним тренером Олегом Кононовим. Нібито, маючи повний карт-бланш, він витрачав більше коштів, ніж це було передбачено бюджетом. Зокрема, укладав з футболістами Угоди про використання, даючи їм завищену зарплату, не радячись при цьому з власником. І тепер гравці переживають, чи отримають вони обіцяне. Тим більше що через тиждень в чемпіонаті України настануть зимові канікули, а футболістів відправлять у відпустку. Нагадаємо, Олег Кононов пішов з команди в середині серпня в російський "Краснодар", де йому запропонували більш вигідний контракт.

Офіційно свою позицію "Севастополь" поки не озвучує. Але на цьому тижні планується провести збори керівництва і футболістів. Ймовірно, тільки після цього ФК виступить з офіційною заявою.

Зараз ви читаєте новину «"Севастополь" влізе в кредит, щоб розрахуватися з футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі