пʼятниця, 04 липня 2008 12:43

Сестра Роналду розповіла про його плани

Сестра атакуючого півзахисника збірної Португалії Кріштіану Роналду повідомила, що футболіст має намір залишитися у "Манчестер Юнайтеді". За словами Ельми Авейру, Роналду не планує переходити в мадридський "Реал".

Це вже не перший випадок, коли близькі Роналду висловлюються з приводу його майбутнього. У травні 2008 року хрещений батько футболіста заявив, що той стане гравцем "Реала", але вже через тиждень мати Роналду повідомила, що її син повністю задоволений життям на північному заході Англії.

Раніше англійські ЗМІ повідомили, що у разі переходу в "Реал" Роналду буде змушений погодитися на пониження зарплати, оскільки в контракті капітана мадридського клубу Рауля сказано, що жоден футболіст "Реала" не може отримувати більше нього. В той же час, доходи Роналду повинні значно зрости за рахунок використання його імені в комерційних цілях.

"Манчестер" може отримати за перехід гравця до 100 мільйонів євро або 80 мільйонів євро плюс гравця збірної Голландії Веслі Снайдера.

20 червня на офіційному сайті "Манчестер Юнайтед" з"явилося повідомлення про те, що Роналду "не продається". Через два дні сам футболіст заявив, що хоче грати в "Реалі". За словами 23-річного португальця, це буде крок уперед в його кар"єрі.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Сестра Роналду розповіла про його плани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі