пʼятниця, 15 травня 2009 09:17

Шостий етап "Джиро д"Італія" виграв Скарпоні

Шостий етап "Джиро д"Італія" виграв Скарпоні
Шостий етап велобагатоденки "Джиро д"Італія" знову виграв італієць.

Після тріумфу в середу російського гонщика Деніса Меншова, у четвер першим на домашній гонці про-туру фінішував Мікеле Скарпоні з команди Serramenti, який більшість дистанції проїхав у лідерах.

Гонщики цього дня долали 248 км між італійським Брессаноном та австрійським Майрхофеном. І Скарпоні разом із четвіркою гонщиків пішов у відрив вже через півсотні кілометрів після старту. Але його "товариши" по відриву не витримали швидкого темпу і наприкінці дистанції їх поглинув пелотон. А от Мікеле Скарпоні сам-самісінький у супроводі технічних машин, випередивши найближчих переслідувачів на 32 секунди.

Другим прийшов норвежець Едвальд Хаген, третім – австралієць Алан Девіс. Українці Андрій Гривко та Дмитро Грабовський з нашої команди ISD фінішували у пелотоні, так само, як і Ярослав Попович з "Астани". Він продовжує займати 12-ту сходинку загального заліку, і це найкраща позиція серед українців.

А володарем рожевої майки лідера "Джиро" залишається представник команди ЛПР італієць Даніло Ді Лука.
У п"ятницю велогонщики долатимуть 244 км на шляху від Інсбрука до К"явенні.

megasport.tv, Gazeta.ua, Champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Шостий етап "Джиро д"Італія" виграв Скарпоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі