четвер, 17 листопада 2011 17:55

Сергія Бубку обрали головною комісії розвитку IAAF

Сергія Бубку обрали головною комісії розвитку IAAF

Член Міжнародного олімпійського комітету від України та віце-президент Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) Сергій Бубка на засіданні Ради IAAF в Монако був обраний головою комісії розвитку цієї організації.

До Бубки цю комісію очолював сам президент IAAF Ламін Діак.

Бубка заявив, що збирається продовжувати лінію щодо розвитку легкої атлетики в нових регіонах, і навів у якості прикладу чемпіонку світу зі стрибків з жердиною, бразилійку Фабіану Мюрер, яка тренується в Італії у колишнього тренера Бубки.

"Для мене велика честь стати наступником президента Ламіна Діака на чолі Комісії з розвитку," - поділився враженнями Сергій Бубка для прес-служби ФЛАУ. - Наша Комісія реалізує найбільш потужну програму з розвитку серед усіх федерацій з олімпійських видів спорту".

"Ми будемо і далі йти цим шляхом, адже він веде до успіху. Зараз легка атлетика має кілька десятків зіркових спортсменів з регіонів, які відкрили для себе наш вид спорту 10-15 років тому. Це відбувається завдяки тренерським програмами IAAF і роботі тренувальних центрів, де працюють відомі тренери", - зазначив він.

На підтвердження своїх слів навів приклад відомої спортсменки.

"Один з багатьох прикладів - чемпіонка світу зі стрибків з жердиною Фабіана Мюрер з Бразилії, яка працювала в Центрі в Формії разом з Віталієм Петровим, - додав Бубка. - Запорука успіху наших програм - тісна і активну співпрацю з Національними федераціями. Ми і далі будемо залучати нових атлетів і нові країни до активного розвитку нашого виду спорту".

За матеріалами "Советский спорт", sportclub-isd.com

Зараз ви читаєте новину «Сергія Бубку обрали головною комісії розвитку IAAF». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі