понеділок, 14 вересня 2009 10:58

Серену Вільямс покарали за погрозу вбити арбітра

Серену Вільямс покарали за погрозу вбити арбітра

Американська тенісистка Серена Вільямс оштрафована на 10 тисяч доларів за неспортивну поведінку в півфінальному матчі Відкритого чемпіонату США (US Open) з бельгійкою Кім Клійстерс, повідомляє Associated Press. В ході цієї гри Вільямс напала з гнівною тирадою на арбітра, загрожуючи "засунути м"яч в горлянку" судді і вбити її.

Американку також змусять виплатити 500 доларів за те, що спортсменка під час гри з Клійстерс зламала ракетку. Покарання вільямс є попереднім. Пізніше справа американської тенісистки буде додатково розглянута оргкомітетом турніру. Вільямс загрожує збільшення суми штрафу.

Матч Вільямс - Клійстерс завершився перемогою бельгійської тенісистки з рахунком 6:4, 7:5. У другому сеті за рахунку 5:6 і 15:30 на другій подачі Вільямс американці зарахували заступ, після чого вона почала кричати на суддю. За неспортивну поведінку Вільямс її суперниці було присуджено "технічне" очко, і на цьому матч був закінчений.

Вільямс визнала своя поведінка неналежною. У своїй заяві американка підкреслила, що навіть якщо рішення судді було помилковим, їй не слід було поводитися так емоційно.

Перемігши Вільямс, Клійстерс вийшла у фінал US Open, де бельгійка узяла гору над Каролін Возняцкі з Данії. В ніч з 14 на 15 вересня у фіналі US Open в чоловічому одиночному розряді зустрінуться швейцарець Роджер Федерер і аргентинець Хуан Мартін дель Потро.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Серену Вільямс покарали за погрозу вбити арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі