понеділок, 14 вересня 2009 09:24

US Open. У фіналі Федерер зустрінеться з дель Потро

US Open. У фіналі Федерер зустрінеться з дель Потро

У чоловічому розряді Відкритого чемпіонату США в неділю, 13 серпня, визначилися обидва фіналісти. Як повідомляється на сайті турніру, у фіналі US Open зіграють Хуан Мартін дель Потро, який обіграв Рафаеля Надаля, і Роджер Федерер, який переміг Новака Джоковіча.

Першим у фінал пробився аргентинець дель Потро, який обіграв третю ракетку світу іспанця Надаля в трьох сетах з однаковим рахунком, - 6:2, 6:2, 6:2. Зустріч між лідером рейтингу ATP Федерером і Джоковічем з Сербії завершилася перемогою швейцарця - 7:6, 7:5, 7:5.

Фінал чоловічого розряду US Open відбудеться 14 вересня.

У жіночому розряді Відкритого чемпіонату США у фінальному матчі, що відбувся ввечері в неділю, 13 вересня, (ранок 14 вересня за київським часом), Клійстерс обіграла представницю Данії Каролін Возняцкі з рахунком 7:5, 6:3.

Кім Клійстерс стала першою в історії спортсменкою, яка отримала спеціальне запрошення (wildcard) від організаторів US Open і виграла цей турнір.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «US Open. У фіналі Федерер зустрінеться з дель Потро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі