понеділок, 01 серпня 2011 12:56

Серена Вільямс виграла турнір WTA і піднялася на 90 позицій у рейтингу

Серена Вільямс виграла турнір WTA і піднялася на 90 позицій у рейтингу

Американська тенісистка Серена Вільямс піднялася на 90 позицій у рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA). В оновленій версії рейтингу, опублікованій 1 серпня на офіційному сайті WTA, Вільямс займає 79-те місце.

У ніч на понеділок американка здобула перемогу на турнірі у Стенфорді. Вільямс опустилася в другу сотню рейтингу після невдалого виступу на Вімблдоні 2011 року. До цього вона майже рік не грала через травми та інших складнощі зі здоров'ям, втративши багато рейтингових очок.

У фіналі турніру в Стенфорді американка перемогла Маріон Бартолі (7:5, 6:1). Ця перемога стала для 29-річної Вільямс 38-ю на турнірах WTA (включаючи 13 перемог на турнірах "Великого шолома").

У першій десятці рейтингу WTA змін не відбулося. Перше місце займає датчанка Каролін Возняцкі, друге - бельгійка Кім Клійстерс, третє - росіянка Віра Звонарьова.

У рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР) першим йде серб Новак Джокович, другим - іспанець Рафаель Надаль, третім - швейцарець Роджер Федерер.

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс виграла турнір WTA і піднялася на 90 позицій у рейтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі