понеділок, 07 вересня 2009 09:26

Ще четверо українських боксерів пробилися в 1/8 фіналу чемпіонату світу

Ще четверо українських боксерів пробилися в 1/8 фіналу чемпіонату світу

Українські боксери продовжують успішно виступати на чемпіонаті світу з боксу, який проходить в Мілані. В неділю почин Василя Ломаченка, який упевнено переміг свого суперника і вийшов в 1/8 фіналу, підтримали ще троє спортсменів.

Найбільшої переваги в своєму бою добився Олександр Гвоздік, який виступає в категорії до 81 кг Його суперник - сенегалець Файє Ассан - в третьому раунді опинився на підлозі, отримав розсічення, після чого рефері вирішив припинити бій, присудивши перемогу українцеві.

З кожним раундом нарощував свою перевагу в протистоянні з Манпреєтом Сінхом з Індії наш Олександр Усік (91 кг). У результаті - вражаюча перемога чемпіона Європи (16:2) і вихід в наступний раунд змагань.

Нарешті, Тарас Шелестюк, у категорії до 69 кг, вийшов в 1/8 фіналу. Для цього українцеві довелося зламати опір турка Ондера Сіпала - 14:6. Наступним суперником Шелестюка стане дворазовий чемпіон світу Серік Сапієв з Казахстану, і цей поєдинок відбудеться вже сьогодні.

Крім того, в програмі сьогоднішнього дня ще три поєдинки. Олександр Гвоздік (81 кг) зустрінеться з німцем Рене Краузе, суперником Романа Капітоненка (понад 91 кг) стане румун Разван Кожану, а Дмитру Буленкову (60 кг) протистоятиме Сердар Худайбердиєв з Туркменії.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ще четверо українських боксерів пробилися в 1/8 фіналу чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі