середа, 03 червня 2009 08:36

Збірна Англії втратила основного захисника перед матчем з Казахстаном

Збірна Англії втратила основного захисника перед матчем з Казахстаном

Основний захисник збірної Англії з футболу Ріо Фердінанд не зможе зіграти в матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року з Казахстаном через травму литкового м"яза ноги. Замість Фердінанда в команду викликали центрального захисника "Астон Вілли" Гері Кейхілла.

Матч Казахстан - Англія відбудеться 6 червня в Алма-Аті, а 10 червня англійці також в рамках відбірного турніру ЧС-2010 приймуть Андорру. Чи зможе Фердінанд взяти участь в грі з Андоррою, не уточнюється.

Раніше збірна Англії втратила голкіпера і двох півзахисників

Центральний захисник "Манчестер Юнайтед" отримав травму близько місяця тому. 27 травня Фердінанд взяв участь у фіналі Ліги чемпіонів проти "Барселони" (0:2), але тепер знову взяв "лікарняне".

Раніше збірна Англії через травми втратила основного воротаря Девіда Джеймса, а також півзахисників Шона Райт-Філліпса і Стюарта Даунінга. Що стосується лінії оборони, то пару центральних захисників в матчі з Казахстаном складуть Джон Террі, а також Метью Апсон або Джолеон Лескотт.

У шостій європейській відбірній групі збірна Англії займає перше місце, набравши 15 очок в п"яти матчах. На другому місці йде Хорватія (десять очок в п"яти матчах), на третьому - Україна (сім очок в чотирьох матчах).

За матеріалами Лента, AFP

Зараз ви читаєте новину «Збірна Англії втратила основного захисника перед матчем з Казахстаном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі