неділя, 19 лютого 2012 11:36

"Сандерленд" залишив "Арсенал" без Кубка Англії

"Сандерленд" залишив "Арсенал" без Кубка Англії

"Арсенал" залишає Кубок Англії вже на стадії 1/8 фіналу. В суботу "каноніри" програли "Сандерленду" і завершили боротьбу за трофей.

Господарі поля відкрили рахунок наприкінці першого тайму, а за 10 хвилин до кінця матчу футболіст "Арсеналу" забив гол у свої ворота і вирішив результат зустрічі на користь суперника. Що стосується Андрія Аршавіна, то він на полі не з'явився.

Відзначимо, що минулої середи підопічні Арсена Венгера також програли "Мілану" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (4:0) і знаходяться на межі вильоту з найсильнішого футбольного турніру Європи.

Також продовжують участь в турнірі "Евертон", "Болтон" і "Лестер", що виявилися сильнішими за "Блекпул", "Міллуол" і "Норвіч" відповідно.

Що стосується "Челсі", який відкрив ігровий день зустріччю з "Бірмінгемом", то тут "аристократи" можуть похвалитися нічиєю. Команда Романа Абрамовича змогла на кінець години матчу зрівняти рахунок і добитися перегравання.

Кубок Англії. 1/8 фіналу

"Челсі" - "Бірмінгем" - 1:1 (0:1)

Голи: Старрідж, 62 - Мерфі, 20

"Евертон" - "Блекпул" - 2:0 (2:0)

Голи: Дренте, 1, Страккуалурсі, 7

"Міллуол" - "Болтон" - 0:2 (0:1)

Голи: Міяіті, 4, Н `Гог, 59

"Норвіч" - "Лестер" - 1:2 (1:1)

Голи: Хулахен, 23 - Сент-Леджер, 5, Ньюджент, 72

"Сандерленд" - "Арсенал" - 2:0 (1:0)

Голи: Річардсон, 40, Окслейд-Чемберлен, 78 - автогол

Зараз ви читаєте новину «"Сандерленд" залишив "Арсенал" без Кубка Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі