вівторок, 02 жовтня 2018 18:35

"Шахтар" програв "Ліону" в юнацькій Лізі чемпіонів

Юнацька команда донецького "Шахтаря" програла на виїзді "Ліону"."Гірники" зазнали другої поспіль поразки в Юнацькій лізі УЄФА 2018/2019.

"Перший тайм Шахтар провів досить гідно, хоча перевага Ліона була помітна неозброєним оком. Вже на 15-й хвилині гри французи вийшли вперед зусиллями Яя Сумаре, який завершив передачу Хамзи Раф'ї точним ударом в кут воріт Анатолія Трубіна. До самого завершення тайму відігратися "гірники так і не змогли.

Другий тайм став абсолютним фіаско Шахтаря. Ліон повністю контролював хід гри, хоча забити довгий час не зміг. Тим не менш, донеччани самі допомогли "ткачам", залишившись у меншості на 66-й хвилині матчу – це Валерій Бондар отримав другу жовту картку. Вже через дві хвилини "ткачі" закрили матч – після передачі все того ж Хамзи Раф'ї другий гол у ворота Шахтаря забив Лєнні Пінтор. Забити бодай гол престижу "гірники" так і не змогли",- розповідає "Футбол24"

  Турнірна таблиця після двох турів
Турнірна таблиця після двох турів

Юнацька ліга УЄФА, 2-й тур

Ліон – Шахтар – 2:0

Голи: Сумаре, 15, Пінтор, 68

Вилучення: Бондар, 66 (друга жовта)

Відеоогляд матчу з'явиться найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" програв "Хоффенхайму" в юнацькій Лізі УЄФА

Основні команди "Ліона" та "Шахтаря" зіграють сьогодні о 22:00. За годину до старту поєдинку Gazeta.ua розпочне текстову онлайн трансляцію поєдинку.

Шахтар U-19 зазнав другої поспіль поразки в Юнацькій лізі УЄФА 2018/2019, без шансів поступившись Ліону.

Перший тайм Шахтар провів досить гідно, хоча перевага Ліона була помітна неозброєним оком. Вже на 15-й хвилині гри французи вийшли вперед зусиллями Яя Сумаре, який завершив передачу Хамзи Раф'ї точним ударом в кут воріт Анатолія Трубіна. До самого завершення тайму відігратися "гірники так і не змогли.

Другий тайм став абсолютним фіаско Шахтаря. Ліон повністю контролював хід гри, хоча забити довгий час не зміг. Тим не менш, донеччани самі допомогли "ткачам", залишившись у меншості на 66-й хвилині матчу – це Валерій Бондар отримав другу жовту картку. Вже через дві хвилини "ткачі" закрили матч – після передачі все того ж Хамзи Раф'ї другий гол у ворота Шахтаря забив Лєнні Пінтор. Забити бодай гол престижу "гірники" так і не змогли.

Таким чином, Ліон набрав шість очок та очолив групу F Юнацької ліги УЄФА, в той час як Шахтар з нулем залишається на третьому місці. Нижче лише Манчестер Сіті, у якого гірша різниця м'ячів.

Юнацька ліга УЄФА: Шахтар вдома мінімально поступився Хоффенхайму

Юнацька ліга УЄФА, 2-й тур

Ліон – Шахтар – 2:0

Голи: Сумаре, 15, Пінтор, 68

Вилучення: Бондар, 66 (друга жовта)


https://football24.ua/liga_chempioniv_tag50824

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" програв "Ліону" в юнацькій Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі