середа, 19 вересня 2018 16:50

"Шахтар" програв "Хоффенхайму" в юнацькій Лізі УЄФА

"Шахтар" програв "Хоффенхайму" в юнацькій Лізі УЄФА
Юнацька команда "гірників" програла перший матч Ліги чемпіонів. Фото: Twitter

Юнацька команда донецького "Шахтаря" стартувала в Лізі чемпіонів. На тренувальній базі "гірників" вони приймали одноліток із "Хоффенхайму". Українська команда зазнала мінімальної поразки.

"Перший тайм проходив в обопільній боротьбі команд. Під завісу першого тайму "гірники" могли відкрити рахунок у зустрічі. Бондаренко віддав передачу на Мудрика, той обіграв останнього захисника, проте пробив у голкіпера німецької команди. Команди пішли б на перерву за нульової нічиєї, якби не фол у штрафному майданчику "Шахтаря" на гравцеві "Хоффенхайма". Пенальті взявся пробивати Альберіко і не схибив – 1:0.

У другій половині зустрічі картина на футбольному полі змінилась. "Хоффенхайм" взяв м'яч під свій контроль, збільшив темп і почав створювати гостроту біля воріт Трубіна. Німці повністю контролювали перебіг поєдинку. Голкіпер "гірників" неодноразово виручав свою команду після ударів гостей.

Однак на 61 хв. зустрічі "Хоффенхайму" все-таки вдалось подвоїти свою перевагу. Гості спіймали "Шахтар" на контратаці та впевнено реалізували свій випад. Забив Тублук.

Після цього команди дещо заспокоїлись, проте до моменту, поки за 15 хв. до кінця матчу "Шахтар" не зміг відіграти один м'яч. Кулаков виграв повітря після подачі з кутового та результативно пробив головою. "Шахтар" намагався створювати моменти та загострювати біля воріт "Хоффенхайма", проте німці спокійно довели матч до завершення", - розповідає "Футбол24".

Юнацька ліга УЄФА, 1 тур

Шахтар U-19 – Хоффенхайм U-19 – 1:2

Голи: Кулаков, 74 – Альберіко, 45+2, Тублук, 61

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" U19 дізналося про суперника в Лізі чемпіонів

Матч основних команд "Шахтаря" та "Хоффенхайма" відбудеться сьогодні в Харкові на ОСК "Металіст". Старт поєдинку о 20:00, за годину до початку матчу Gazeta.ua розпочне текстову онлайн трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" програв "Хоффенхайму" в юнацькій Лізі УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі