понеділок, 25 липня 2011 23:36

"Шахтар" зіграє з "Олімпіакосом" у Греції

"Шахтар" зіграє з "Олімпіакосом" у Греції

Генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про майбутній контрольний матч "гірників" проти "Ліона" на "Донбас Арені" 27 липня, згадав виїзд команди до Туреччини, а також розповів про майбутні можливі спаринги команди.

"Ініціатива провести товариський матч з "Ліоном" належала Мірчі Луческу. Нам треба підтримувати ігровий ритм при підготовці до Ліги чемпіонів, і бажано в матчах з хорошими командами, - передає слова Палкіна "Чемпионат.com" - Напевно, даремно ми все-таки з'їздили в Туреччину. Планували одне, а вийшло по-іншому.

Думаю, туркам просто так цей інцидент не пройде, адже про нього дізнався весь світ. Там відбувалося божевілля. І не дай бог, якби щось трапилося. Треба розібратися: чи була це спланована акція клубу чи ні. Якщо так, то це потрапляє під кримінальну відповідальність. Хоча "Фенербахче" приймав нас відмінно, надаючи всіляку увагу".

За словами Палкіна, незважаючи на інцидент в Туреччині, в майбутньому від практики міжнародних товариських матчів "гірники" відмовлятися не будуть.

"Плануємо зіграти в Греції з "Олімпіакосом", але поки цей матч під питанням. Зазвичай приймаюча сторона оплачує проїзд і проживання, але не більше двох ночей", - заявив Палкін.

Поєдинок "Шахтар" - "Ліон" відбудеться в середу, 27 липня, на "Донбас Арені". Його початок - о 19:00. Головним суддею матчу призначений арбітр ФІФА одесит Віктор Швецов.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зіграє з "Олімпіакосом" у Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі