субота, 15 липня 2017 08:37

"Шахтар" презентував новачків перед Суперкубком України
8

"Шахтар" представив новачків
Фото: shakhtar.com
"Шахтар" представив новачків
"Шахтар" представив новачків
Іван Петряк
Давід Хочолава

14 липня відбулася презентація новачків донецького "Шахтаря" Давіда Хочолави та Івана Петряка.

Перед початком ранкового тренування іменні футболки з номерами гравцям вручили генеральний директор клубу Сергій Палкін і головний тренер донеччан Паулу Фонсека. У "Шахтарі" Давід Хочолава виступатиме під 5-м номером, а Іван Петряк - під 34-м.

Давід Хочолава
Амплуа: захисник
Народився 8 лютого 1993 року Тбілісі (Грузія). Виступав в грузинських клубах "Саско" (Тбілісі), "Металург" (Руставі), "Сіоні" (Болнісі), "Динамо" (Тбілісі), "Колхеті" (Поті) і "Шукура" (Кобулеті). З сезону - 2015/16 захищав кольори одеського "Чорноморця". В українській прем'єр-лізі провів 42 матчі, забив 3 м'ячі. У серпні 2016 року одержав дебютний виклик до національної збірної Грузії, в складі якої зіграв 3 поєдинки.

Іван Петряк
Амплуа: півзахисник
Народився 13 березня 1994 року в місті Сміла (Україна). З 2011 до 2016 року захищав кольори "Зорі". У лютому 2016- го підписав контракт з "Шахтарем", однак до кінця сезону - 2016/17 на правах оренди виступав у складі луганського клубу. За національну збірну України провів 3 матчі.

Також вчора "Шахтар" провів відкрите тренування перед Суперкубком України.

"У минулому році в Одесі ми поступилися в серії пенальті. Це ще одне змагання, де хочеться здобути перемогу. Всі розуміють, що нам доведеться зустрітися з дуже складним суперником. У "Динамо" новий тренер і нові ідеї - гадаю, в зв'язку з цим футболісти супермотивовані.

У минулому році "Шахтар" взяв гору в чемпіонаті і Кубку України, так що кияни стовідсотково захочуть реванш. Думаю, гра буде збалансованою. Будь-хто може домогтися перемоги. А ми віддаємо собі звіт в тому, що "гірники" повинні показати футбол найвищого рівня, щоб в суботу завоювати трофей", - сказав перед початком тренування наставник "гірників" Паулу Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч "Шахтар" - "Динамо" покажуть з ефектом присутності на трибунах

Матч "Шахтар" і "Динамо" відбудеться 15 липня в Одесі на стадіоні "Чорноморець". Початок о 21:00.

У прямому ефірі Суперкубок України покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1". За текстовою трансляцією стежте на сайті Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" презентував новачків перед Суперкубком України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі