понеділок, 27 листопада 2017 12:27

"Шахтар" погрожував не вийти на матч з "Олімпіком", якщо хтось одягне ці футболки": Федерація футболу учасників АТО

"Шахтар" погрожував не вийти на матч з "Олімпіком", якщо хтось одягне ці футболки": Федерація футболу учасників АТО
Власник "Шахтаря" Рінат Ахметов

Федерація футболу учасників АТО опублікувала заяву щодо інформації про те, що донецький "Шахтар" заборонив гравцям і дітям, які виходили з ними на матч проти донецького "Олімпіка", надягати футболки на підтримку воїнів АТО.

"Вранці 25 листопада на погоджувальній нараді команд, де обговорювалися всі організаційні питання перед матчем, був присутній керівник нашої федерації Руслан Руденко, і ніяких зауважень щодо благодійної акції "Мій тато — герой!" він не отримував від "Шахтаря".

Що стосується незрозумілого втручання Федерації футболу України, яка ніякого відношення до цієї благодійної акції не має, це в черговий раз викликає тільки негативні відчуття того, що "не так страшні московські воші, як українські гниди", які продовжують пити кров з простого українського патріота і принижувати гідність героїв, які власними життями захищають територіальну цілісність України

Спеціальними футболками гравці обох команд і діти були забезпечені заздалегідь. Але вже за кілька годин до початку матчу нам повідомили, що "Шахтар" відмовляється сам підтримувати благодійну акцію і виступає проти того, щоб команда "Олімпік" і діти учасників АТО виходили в цих футболках. Дослівно звучало так: "Якщо хтось вийде в таких футболках, то "Шахтар" не вийде на гру", - йдеться в заяві Федерації футболу учасників АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Шахтарі" відреагували на скандал з футболками "Мій тато – герой"

"Що стосується незрозумілого втручання Федерації футболу України, яка ніякого відношення до цієї благодійної акції не має, це в черговий раз викликає тільки негативні відчуття того, що "не так страшні московські воші, як українські гниди", які продовжують пити кров з простого українського патріота і принижувати гідність героїв, які власними життями захищають територіальну цілісність України.

Що стосується заяв "Шахтаря" і керівництва ФФУ про те, що на кубковий матч 29 листопада вони готові вивести дітей учасників АТО, повідомляємо, що наш лист від 7 листопада генеральному директору Палкіну щодо участі у благодійній акції "Мій тато - герой!" залишається без відповіді і досі!

Ніяких звернень і пропозицій до нашої федерації не надходило, що наштовхує на думку про чергову порожню піар-акцію-одноденку від ФФУ", - наголошується в заяві Федерації футболу учасників АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" заборонив дітям виходити на поле у футболках "Мій тато - герой" - ЗМІ

Раніше стало відомо про зрив акції "Мій тато - герой!" перед матчем між "Олімпіком" і "Шахтарем". В рамках цієї акції футболістів на поле виводять діти учасників АТО в футболках з написом "Мій тато — герой!".

Поки "Шахтар" не коментує ці звинувачення. У клубі готують офіційну заяву.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" погрожував не вийти на матч з "Олімпіком", якщо хтось одягне ці футболки": Федерація футболу учасників АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі