вівторок, 25 серпня 2020 15:00

"Шахтар" обіграє "Динамо" – 3:1 – Грачов

"Шахтар" обіграє "Динамо" – 3:1 – Грачов
Віктор Грачов думає, що Каштру дасть шанс молодим. Фото ФК "Шахтар"

Сьогодні в матчі за Суперкубок зустрінуться "Шахтар" і "Динамо". Поєдинок почнеться о 21-ій годині, а трансляція на нашому сайті – о 20-ій.

Колишній нападник "Шахтаря" Віктор Грачов очікує багато голів у матчі.

– Не думаю, що Мірча Луческу за місяць може створити команду, яка здатна чинити серйозний опір "Шахтарю". Тому прогнозую результат: 3:1 на користь донеччан. Команди змагатимуться не в руйнуванні, а в творенні. "Динамо" сподобалося в минулому матчі з "Олімпіком". З'явився рух на полі, налагодилася дисципліна. Враховуючи кількість травмованих, прогнозую проблеми киян в обороні. Тим більше, що "Шахтар" провів більше офіційних матчів і перебуває в кращій ігровій формі. Навряд чи поразка від "Інтера" сильно вплине на моральний стан команди. Відтоді "Шахтар" зіграв із "Колосом". Та й сама команда недовго посипала голову попелом. Усе-таки півфінал Ліги Європи – непоганий результат.

Команди змагатимуться не в руйнуванні, а в творенні

Віктор Олександрович каже, що "Шахтарю" легко не буде.

– Емоцій і морально-вольових якостей киянам не бракуватиме. Нібито матч і нічого не вирішує, але йде заочна боротьба за більшу кількість трофеїв в Україні. "Шахтар" гратиме серйозно, але не так, як в останніх матчах єврокубків. Думаю, Каштру дещо омолодить склад. Дасть шанс Бондару, Соломону й Тете проявити себе з перших хвилин. У киян є проблема в центрі захисту. Побачимо, чи зуміє Луческу вирішити її. Не думаю, що вже в цьому матчі румунський фахівець проявить свою знамениту емоційність. Це ще не та гра, де треба нервувати. Емоції треба зберегти на наступні матчі.
Ще хотів би подивитися на гру Андрія П'ятова. Голкіпер не вразив у матчі з "Інтером", мав результативні помилки. Побачимо, чи це була випадковість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" погодився продати Матвієнка

Обидві команди мають по 35 трофеїв в Україні. Переможець матчу за Суперкубок знову випередить конкурента.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" обіграє "Динамо" – 3:1 – Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі