субота, 06 травня 2017 19:09

"Шахтар" достроково став чемпіоном України

"Шахтар" достроково став чемпіоном України
"Шахтар" дав привід для свята своїм уболівальникам. Фото: ukrday.net

"Шахтар" став десятиразовим чемпіоном України. В матчі 28-го туру української Прем'єр-ліги в Харкові "гірники" переграли "Зорю" з рахунком 3:2, тим самим оформивши дострокове чемпіонство.

Перший тайм пройшов із повною перевагою "Шахтаря". "Гірники" методично тиснули на ворота "Зорі", що в підсумку і вилилося в забитий Феррейрою гол. Після перерви малюнок гри не змінився, а"помаранчево-чорні "ще двічі засмутили команду Вернидуба.

Варто віддати належне футболістам "Зорі", які в кінцівці зуміли відіграти два м'ячі, але на більше луганчан не вистачило.

Таким чином, "Шахтар" за чотири тури до кінця чемпіонату став недосяжним для своїх суперників, і в десятий раз став чемпіоном України.

"Шахтар" - "Зоря" - 3:2

Голи: Феррейра, 38, Ісмаїлі, 52, Ордець, 55 - Харатін, 80, Бонавентуре, 88

"Шахтар": П'ятов, Срна, Ордець, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Малишев, Тайсон (Патрік, 74), Марлос (Зубков, 90 + 2), Бернард, Феррейра (Бланко Лещук, 84)

"Зоря": О. Шевченко, Опанасенко, Шершень (Сухоцький, 61), Пилявський, Форстер, Харатін, Бабенко, Калитвинцев, Ліпартія, Пауліньо, Бонавентуре

Раніше "Олімпік" в Києві мінімально обіграв "Чорноморець".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" достроково став чемпіоном України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі