вівторок, 01 лютого 2022 15:00

Сабо розповів, хто стане чемпіоном України

Сабо розповів, хто стане чемпіоном України
Йожеф Сабо три роки очолював збірну України. Фото: телеканал "Футбол"

Колишній тренер збірної України та "Динамо" Йожеф Сабо вважає, що у поточному сезоні "Шахтар" виграє чемпіонат України та Кубок.

За словами досвіченого тренера, донецька команда посилилася під час зимового трансферного вікна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слово за Суркісом. Що потрібно знати про перший тренувальний збір "Динамо"

"У будь-якому разі "Шахтар" буде чемпіоном. Кубок також візьмуть "гірники". "Шахтар" посилився, Роберто Де Дзербі вже розкидав деяких бразильців, побачивши, що вони непридатні. Він зрозумів наш чемпіонат. Після перерви "Шахтар" стане лише сильнішим. "Динамо" залишиться на колишньому рівні. Мірча Луческу дав молоді все, що міг. На Миколі Шапаренку ще можна "кататися" - він показує гру. Центральні захисники киян також непогані. Інші - не годяться. Нападників немає, крайніх теж", - сказав Сабо у коментарі 1927.kiev.ua.

Після першої частину сезону "Шахтар" лідирує в УПЛ. Донецька команда на два очки випереджає "Динамо".

Під час зимового трансферного вікна "гірники" підписали форварда "Аякса" Давида Нереса. "Динамо" продало до "Евертона" Віталія Миколенка та відпустило форвардів Владислава Супрягу та Еріка "Раміреса в "Сампдорію" та "Спортинг Хіхон".

Зараз ви читаєте новину «Сабо розповів, хто стане чемпіоном України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі