середа, 03 жовтня 2007 09:14

Сабо: якщо ми не виграли такий матч, то навіть не знаю, який виграємо

Після поразки від "Спортинга" з рахунком 1:2 тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо скаржився на цілий ряд нереалізованих моментів, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- Якщо ми не виграли такий матч, то навіть не знаю, який взагалі можемо виграти. Ми атакували, створювали моменти, а потім отримали гол з нізвідки. Не пригадаю жодного епізоду біля наших воріт, коли "Спортинг" загрожував би їм без наших власних помилок, - говорить Сабо. - Ми розробили спеціальний план, як грати проти "Спортинга", переводили м"яч з одного флангу на іншій і провели декілька хороших швидких атак, але нам не пощастило. Хоча навіть не дивлячись на всі наші помилки мені сподобалася наша гра. На тренерській раді ми розбирали гру супротивника і думали, як йому протидіяти. Було висунуто пропозицію зіграти на контратаках від оборони з одним нападаючим. Я відразу відкинув подібний варіант, це не мій футбол.

Зараз ви читаєте новину «Сабо: якщо ми не виграли такий матч, то навіть не знаю, який виграємо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі