пʼятниця, 03 червня 2011 09:40

Руслан Ротань зіграв 50-й матч за збірну України

Руслан Ротань зіграв 50-й матч за збірну України

Проведений у минулу середу товариський матч між збірними України та Узбекистану (2:0) став для півзахисника господарів Руслана Ротаня 50-м поєдинком, проведеним у складі української національної команди. Правда, сам футболіст лише після матчу дізнався про незвичайний для себе статусі цієї зустрічі.

"Так, цікава позначка, є що згадати, - цитує Ротаня "КОМАНДА". - Звичайно ж, у першу чергу згадуються поєдинки чемпіонату світу 2006 року, коли ми провели три зустрічі в групі, а потім у плей-офф дійшли до чвертьфіналу. Також дуже пам'ятний матч з Грецією, коли у відборі до того ж мундіалю ми обіграли еллінів у них вдома з рахунком 1:0".

"Що ж стосується "ювілейного" матчу, проти Узбекистану, то я радий, що нам вдалося здобути перемогу, яка ознаменувала вдалий старт Олега Блохіна біля керма збірної України, - додав хавбек. - Можливо, у першому таймі у нас не все виходило, може бути, десь була присутня переоцінка своїх сил, але після перерви ми все-таки зібралися і зуміли реалізувати свою перевагу".

Футболісти, які зіграли найбільше матчів за збірну України:

1. Анатолій Тимощук - 105 матчів

2. Андрій Шевченко - 101

3. Олександр Шовковський - 89

4. Сергій Ребров - 75

5. Андрій Гусін - 71

...

13. Олег Лужний - 52

14. Руслан Ротань - 50

Зараз ви читаєте новину «Руслан Ротань зіграв 50-й матч за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі