вівторок, 03 травня 2011 15:56

Руні і Гіггз пропустять півфінал Ліги чемпіонів з "Шальке"

Руні і Гіггз пропустять півфінал Ліги чемпіонів з "Шальке"

Лідери "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні і Райан Гіггз пропустять півфінальний матч Ліги чемпіонів з німецьким "Шальке". Головний тренер команди сер Алекс Фергюсон вирішив дати своїм гравцям відпочити перед важливим матчем чемпіонату Англії з "Челсі", який відбудеться 8 травня, повідомляє Associated Press.

Перший матч "Шальке" - "МЮ" відбувся минулого тижня у Німеччині і завершився перемогою англійської команди з рахунком 2:0. Голи забили саме Руні і Гіггз.

Матч-відповідь відбудеться 4 травня в Манчестері. Переможець цього півфіналу у вирішальному матчі Ліги чемпіонів зіграє з "Барселоною" або "Реалом". Фінал відбудеться 28 травня в Лондоні на стадіоні "Вемблі".

У чемпіонаті Англії за три тури до кінця змагань "МЮ" випереджає "Челсі" на три очки. У 36-му турі ці команди зіграють один з одним у Лондоні. Матч відбудеться 8 травня і почнеться о 18:10 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Руні і Гіггз пропустять півфінал Ліги чемпіонів з "Шальке"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі