пʼятниця, 25 травня 2012 09:23

"Рука божа" Кузнецова майже вивела "Севастополь" у Прем'єр-лігу

"Рука божа" Кузнецова майже вивела "Севастополь" у Прем'єр-лігу
Кузнецов буквально доклав руку до перемоги над "Металургом". Фото: fcsevastopol.com

У центральному матчі 33-го туру першої ліги Україна "Севастополь" на своєму полі обіграв запорізький "Металург". Перемогу кримчанам забезпечив дубль Сергія Кузнецова, який двічі забив з передач Артема Култишева.

Матч від початку не був рядовим - в ньому вирішувалася доля другої путівки в Прем'єр-лігу, і тому на цю зустріч була призначена бригада арбітрів на чолі з номінально кращим арбітром Україні Віктором Швецовим з Одеси.

На 74 хвилині гри, за рахунку 1:1, який цілком влаштовував гостей, суддя не помітив, як форвард господарів Сергій Кузнецов після подачі зі штрафного переправив м'яч у ворота "Металурга" максимально витягнутою вгору рукою. Тим не менш, арбітр гол зарахував і показав відразу кілька жовтих карток обуреним гостям. В результаті не дограли до фінального свистка запорожці Матеус і Бєлік, а у господарів поле достроково залишив Дуляй.

Результат матчу практично вивів у Прем'єр-лігу саме кримський клуб.

Зараз ви читаєте новину «"Рука божа" Кузнецова майже вивела "Севастополь" у Прем'єр-лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі