понеділок, 01 серпня 2011 09:34

"Рубін" і "Динамо" розсудить старий знайомий "Карпат"

"Рубін" і "Динамо" розсудить старий знайомий "Карпат"

У цю середу київське "Динамо" проведе в Казані у відповідь матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проти місцевого "Рубіна".

Головним арбітром на цей поєдинок призначений 44-річний голландець Ерік Брамхар, який після закінчення поточного сезону завершить суддівську кар'єру через досягнення вікового цензу.

Але разом з тим статус рефері ФІФА Брамхар отримав порівняно нещодавно - в 2002-му році.

Додамо, що матч за участю київського "Динамо" Брамхар обслуговуватиме вперше. Однак з українським футболом він чудово знайомий - як на клубному рівні, так і по матчах збірних.

У Кубку УЄФА сезону 2002/03 голландець обслуговував відразу два поєдинки за участю клубів з України: спершу під наглядом цього рефері запорізький "Металург" у першому раунді турніру зіграв на своєму поїв внічию з бременським "Вердером" (2:2), а потім, вже на груповому етапі, Брахман судив поєдинок між "Шахтарем" і грецьким "Олімпіакосом" (2:2).

Ну а в минулому сезоні голландець був призначений на стартовий поєдинок "Карпат" у груповому раунді Ліги Європи проти дортмундської "Боруссії", в якому львів'яни крупно поступилися на своєму полі - 0:3.

Що стосується збірних, що в рамках відбіркового циклу ЧС-2010 Брахман судив матч між збірними України та Хорватії (0:0).

Відзначимо, що в Казані матч місцевого клубу з київським "Динамо" особливого ажіотажу не викликав. Станом на вечір суботи на цей поєдинок було продано 8900 квитків при тому, що на матчах Ліги Чемпіонів казанський стадіон може прийняти 24 000 вболівальників.

Нагадаємо, що матч-терти кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між казанським "Рубіном" і київським "Динамо" відбудеться в середу, 3 серпня. Перший поєдинок завершився перемогою казанців з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" і "Динамо" розсудить старий знайомий "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі