понеділок, 10 квітня 2017 06:06

Ротань пояснив, у чому слід додавати збірній України

Ротань пояснив, у чому слід додавати збірній України
"Нам ще реально посісти перше місце у групі" - Руслан Ротань

Півзахисник збірної України Руслан Ротань розповів про недавній матч з Хорватією (0:1). А також про турнірні перспективи української національної команди у відбірковому циклі Кубку світу-2018.

"Настрій після матчу з Хорватією, звичайно, поганий - додому поїхали без очок. Хоча враження були якимись подвійними. За грою ми мало в чому поступилися супернику, але позначилася вища індивідуальна майстерність хорватів. Нам треба було додати в грі на чужій половині поля. У другому таймі картаті дали нам можливість себе проявити, коли відійшли назад, але ми нею не скористалися.

Але, думаю, нам ще реально посісти перше місце у групі. Зіграно лише перше коло, тому ще можна все виправити. Ми ж в останні роки починали грати тільки тоді, коли півень в одне місце клюне (посміхається).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна програла Хорватії

Важливо, щоб було все у комплексі - хороша гра і максимальний результат. Ми дійсно показуємо часом якісний футбол, і це принесе свої плоди - рано чи пізно. Сподіваюся, вже в другому колі поточного відбірного турніру", - цитує Ротаня "Команда1".

Наступний матч кваліфікації Кубка світу збірна України зіграє проти Фінляндії на виїзді 11 червня. Після половини дистанції наша команда посідає третє місце у групі, поступаючись Хорватії та Ісландії.

Зараз ви читаєте новину «Ротань пояснив, у чому слід додавати збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі