неділя, 10 лютого 2013 13:59

Роналду зрівнявся з Хенто у списку кращих бомбардирів "Реала"
5

Фото: ФОТО: Reuters

Хет-трик Кріштіану Роналду приніс "Реалу" перемогу над "Севільєю" і скоротив відставання мадридців від "Атлетико", який йде другим, до чотирьох очок.

Поєдинок на "Сантьяго Бернабеу" не задався у команди Уная Емері з самого початку. Створивши кілька гострих моментів, мадридці відкрили рахунок на 18-й хвилині, коли Карім Бензема буквально з лінії воріт відправив м'яч у сітку після прострілу Роналду. Другого голу довго чекати не довелося. Роналду вісім хвилин потому змістився в центр від правого флангу і завдав чарівного удару з лівої у дальній кут.

Ледве почався другий тайм, як португалець довів рахунок до розгромного. А під кінець години Роналду забив свій 24-й гол у цьому чемпіонаті: розігнавши контратаку, він сам опинився на її вістрі і відправив м'яч у ворота з близької відстані. Закінчувати зустріч суперникам довелося в неповних складах.

У "Реала" два "гірчичники" виклопотав Гонсало Ігуаїн, а у гостей нерви не витримали у Хедвігеса Мадуро. Гол престижу на рахунку Ману - 4:1, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Додамо, що Роналду наздогнав колишнього гравця мадридців Франсиско Хенто у списку кращих бомбардирів в історії клубу, повідомляє Infostrada.

Оформивши хет-трик, Роналду записав на свій рахунок 180, 181 і 182 голи у складі "Реала" і тепер ділить з Хенто шосте місце у списку бомбардирів клубу.

Реал Мадрид - Севілья 4:1 (2:0, 2:1)

Голи: 1:0 - 18 Бензема, 2:0 - 26 Роналду, 3:0 - 46 Роналду, 4:0 - 59 Роналду, 4:1 - 87 Ману.

Реал Мадрид - Дієго Лопес, Арбелоа, Альбіоль, Рамос, Коентрау, Ессьєн, Модріч, Кака (Пепе, 68), Бензема (Кальєхон, 68), Роналду (Мората, 63), Ігуаїн.

Вилучення: Ігуаїн (66), Мадуро (80).

Зараз ви читаєте новину «Роналду зрівнявся з Хенто у списку кращих бомбардирів "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі