пʼятниця, 15 квітня 2011 12:52

Роналду спробує зупинити "Барселону" у нових іменних бутсах

Роналду спробує зупинити "Барселону" у нових іменних бутсах

Лідер мадридського "Реала" Кріштіану Роналду зіграє в матчі чемпіонату Іспанії з "Барселоною" в нових іменних бутсах. Ця гра відбудеться 16 квітня в Мадриді.

Роналду вийде на поле в бутсах моделі CR Mercurial Vapor Superfly Iil, які є другим поколінням іменних бутс португальця, повідомляє прес-служба компанії Nike.

Головною особливістю бутс є новий дизайн: чорна частина поверхні взуття створює ефект поглинання світла, і на цьому тлі яскраво-зелений малюнок і логотип виділяються особливо сильно.

Кріштіану Роналду зізнався, що йому подобаються красиві бутси, а дизайну спортивного взуття приділяють увагу всі футболісти. "Багато хто говорить, що дизайн не важливий, але насправді, вони так не думають", - зазначив португалець.

Що стосується матчу з "Барселоною", то Роналду, за його словами, трохи збентежений, але знаходиться в хорошій формі і з нетерпінням чекає моменту, коли зможе вийти на поле.

За сім турів до кінця чемпіонату Іспанії "Барселона" йде на першому місці, випереджаючи "Реал" на вісім очок. Найближчим часом ці команди зіграють один з одним чотири рази.

Після суботнього матчу чемпіонату Іспанії вони зустрінуться у фіналі Кубка країни (20 квітня), а 27 квітня і 3 травня зіграють у півфіналі Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Роналду спробує зупинити "Барселону" у нових іменних бутсах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі