четвер, 18 квітня 2013 09:43

"Рома" не пустила "Інтер" у фінал Кубка Італії

"Рома" не пустила "Інтер" у фінал Кубка Італії
Маттіа Дестро відзначився дублем ФОТО: sport-xl.net

"Рома" у захоплюючому матчі 1/2 фіналу Кубка Італії взяла верх над "Інтернаціонале" з рахунком 3:2 (5:3 за сумою двох зустрічей) і тепер зіграє у вирішальній зустрічі на "Олімпіко" із земляками з "Лаціо", повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Перший фіналіст визначився ще в січні, і тоді ж "Рома" на своєму полі здолала "Інтер" у першому матчі - 2:1. До Мілана столичний клуб дістався через три місяці і оформив рекордний 17-й вихід у фінал кубка країни. Тепер "джаллороссі" мають всі шанси стати першим клубом, який завоював трофей десять разів.

Неприємності для "Інтера" почалися ще до матчу - на розминці травму отримав Естебан Камб'яссо, якого змінив Жонатан. Саме бразилець відкрив рахунок на 22-й хвилині, завершивши красиву комбінацію. Втім, на 57-й хвилині Маттіа Дестро відновив рівновагу.

Чотирнадцять хвилин по тому контратака гостей увінчалася другим голом Дестро, а пізніше розкішним ударом з напівльоту відзначився Вассіліс Торосідіс. Міланці відіграли один м'яч зусиллями Рікардо Альвареса. На більше "Інтер" не вистачило, і в підсумку вболівальники стануть свідками першого в історії Італії суто римського фіналу кубка.

Кубок Італії

1/2 фіналу

Матч-відповідь

Інтер - Рома 2:3 (1:0, 1:3)

Голи: 1:0 - 22 Жонатан, 1:1 - 55 Дестро, 1:2 - 69 Дестро, 1:3 - 74 Торосідіс, 2:3 - 80 Альварес.

Інтер - Ханданович, Жуан Жезус, Самуель, Раноккія (Беллоні, 87), Жонатан, Ковачич, Альварес, Х. Дзанетті, Скелотто (Беннасі, 64), Кузмановіч (Форте, 74), Роккі.

Рома - Стекеленбург, Маркіньос, Бредлі, Кастан, Торосідіс, Де Россі, Маркіньйо, Флоренці (Бальцаретті, 46), Дестро (Додо, 70), Тотті, Ламела (Род. Таддеї, 76).

Попередження: Жуан Жезус (61), Жонатан (86).

Зараз ви читаєте новину «"Рома" не пустила "Інтер" у фінал Кубка Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі