понеділок, 14 лютого 2011 12:47

Роберто Карлос розповів про причини переходу в "Анжі"

Роберто Карлос розповів про причини переходу в "Анжі"

Зоряний новачок махачкалинської "Анжі" Роберто Карлос розповів, що спонукало його продовжити кар'єру в Росії.

"Мені не хотілося б робити заяв про підписання угоди з "Анжі" до того, як про операцію буде оголошено офіційно, - зазначив Роберто Карлос в інтерв'ю "Спорт-Экспрессу". - Можу лише запевнити вас, що їду до Росії з великим інтересом і що при ухваленні рішення про продовження кар'єри у вашій країні гроші не були для мене вирішальним аргументом. І який би не був регіон, я їду грати у футбол!"

Нагадаємо, що 37-річний бразильський захисник минулого тижня за обопільною згодою розірвав контракт з "Корінтіансом", а потім несподівано підписав контракт з махачкалинською "Анжі". Угода розрахована на 2,5 роки. Згідно з різними джерелами Роберто Карлос отримуватиме від 5 до 6,5 мільйонів євро на рік.

У "Корінтіансі" гравець числився з січня 2010 року, вийшов на поле в 64-х матчах і забив 5 м'ячів. Також на рахунку футболіста виступу в "Палмейрасі" (1993-1995), міланському "Інтері" (1995-1996), мадридському "Реалі" (1996-2007) і турецькому "Фенербахче" (2007-2010).

За свою кар'єру бразилець двічі вигравав чемпіонат Бразилії, два рази Кубок Америки, тричі - Лігу чемпіонів, 4 рази - чемпіонат Іспанії.

За матеріалами РБК-Спорт

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос розповів про причини переходу в "Анжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі