понеділок, 17 січня 2011 12:58

Роберто Карлос забив гол прямим ударом з кутового (ВІДЕО)

Роберто Карлос забив гол прямим ударом з кутового (ВІДЕО)

Захисник бразильського футбольного клубу "Корінтіанс" Роберто Карлос забив гол прямим ударом з кутового у матчі першого туру чемпіонату штату Сан-Паулу. Про це повідомляє Associated Press. Роберто Карлос вразив ворота клубу "Португеза" на 20-й хвилині зустрічі, яка завершилася перемогою "Корінтіанса" з рахунком 2:0.

За словами 37-річного футболіста, він зауважив, що воротар "Португеза" Вевертон розмовляє зі своїми захисниками, і тому вирішив швидко виконати кутовий. "Це спрацювало", - зазначив Роберто Карлос.

Нападаючий Роналдо, який разом з Роберто Карлосом став чемпіоном світу в 2002 році, також взяв участь в грі з "Португеза", але забити не зміг і був замінений на 75-й хвилині.

В іншому матчі чемпіонату штату Сан-Паулу воротар Рожеріо Сені, який виступає за клуб "Сан-Паулу", забив 96-й гол за кар'єру. На п'ятій хвилині зустрічі з командою "Можі Мірім" (2:0) 37-річний Сені реалізував пенальті.

Роберто Карлос перейшов у "Корінтіанс" з турецького "Фенербахче" в 2010 році. У минулому захисник виступав за мадридський "Реал" і міланський "Інтер".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роберто Карлос забив гол прямим ударом з кутового (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі