четвер, 14 квітня 2011 16:50

Ріанна заспіває на день народженні "Шахтаря"

Ріанна заспіває на день народженні "Шахтаря"

Рівно місяць залишився до церемонії святкування 75-річчя ФК "Шахтар". 14 травня на "Донбас Арені" відбудеться грандіозне шоу, масштаби якого нічим не поступляться урочистому відкриттю стадіону "Донбас Арена", яке відбулося в 2009 році.

У програмі тригодинного свята: демонстрація всіх трофеїв, завойованих клубом, парад ветеранів і тренерів "Шахтаря", хода гравців сучасної команди, масові постановки й барвисті 3D-проекції, виступ артистів, феєричне піротехнічне шоу, а також концерт всесвітньо відомої співачки Ріанни, яка приїде до Донецька зі своїми хітами.

"Ми дуже серйозно підійшли до організації церемонії святкування. До підготовки урочистого заходу залучена італійська компанія К-еvents, яка провела відкриття Олімпійських ігор в Турині, а також церемонію відкриття "Донбас Арени".

Фахівці К-еvents володіють величезним досвідом і володіють новітніми технологіями в області розважальної індустрії. У нас також підписаний контракт з Ріанною, і ми очікуємо на її виступ у Донецьку 14 травня.

Переконаний, що гранд-шоу буде прекрасним подарунком для наших уболівальників", - розповів Сергій Палкін, генеральний директор ФК "Шахтар".

Крім того, на церемонію святкування 75-річчя клубу очікується прибуття перших осіб держави, відомих політиків, зірок шоу-бізнесу та інших почесних гостей.

Гранд-шоу, присвячене ювілею клубу, розпочнеться о 20:30 на "Донбас Арені" і транслюватиметься в інших містах України. Його зможуть побачити тисячі глядачів на головних площах Донецька, Києва, Миколаєва, Кіровограда та Луганська.

Квитки на урочисту церемонію вже можна придбати в касах "Донбас Арени", повідомляє медіацентр стадіону.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна заспіває на день народженні "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі