понеділок, 19 жовтня 2020 21:02

Ребров згадав, яким матчем він жив 25 років

Ребров згадав, яким матчем він жив 25 років
Сергій Ребров і Андрій Шевченко були найкращим дуетом форвардів в історії "Динамо" . Фото Динамо Київ юа

Головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров поділився спогадами про матчі за "Динамо" проти "Барселони". Про це пише As

"Дуже пишаюся своєю командою, тому що грати з" Барселоною "- приголомшливо. Я жив цим 25 років тому, це досвід на все життя. В цьому році нас ще чекають матчі з "Ювентусом". Це спогади, які залишаться з нами назавжди, тому потрібно насолодитися ними сповна.

У 1993 ми обіграли чудову "Барселону" з рахунком 3:1, а потім вони нас перемогли 4:1. Для нас все це було в новинку. Коли приїхали на "Камп Ноу", не повірили розмірам. Грати було непросто.

У сезоні 1997/98 все було по-іншому. Ми були більш досвідченими і впевненими. Ми перемогли 4:0. Пам'ятаю, говорив з Фігу після матчу, він мені сказав, що ми їх просто знищили. Ми не давали їм контролювати м'яч, створювали моменти. Це був відмінний момент для нас і українського футболу", - сказав Ребров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лобановський: "Ми закономірно обіграли "Барселону"

У сезоні 1997-98 "Динамо" двічі обіграло "Барселону" - 3:0 и 4:0.

Зараз ви читаєте новину «Ребров згадав, яким матчем він жив 25 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі