пʼятниця, 24 грудня 2021 15:47

Ребров пояснив, чому не очолив збірну України

Ребров пояснив, чому не очолив збірну України
Сергій Ребров три роки очолював київське "Динамо". Фото: РІА Новини, Олексій Куденко

Головний тренер "Аль-Айна" 48-річний Сергій Ребров був готовий очолити збірну України у серпні 2021 року.

Влітку тренер вів перемовини із УАФ, але не вдалося домовитися про розірвання контракту з "Аль-Айном".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, чи зможе збірна України поїхати на Кубок світу

"Виходили на мене зі збірної України, але я вже маю контракт. Я готовий працювати зі збірною України. Але я сказав тоді: ви виріште ситуацію з клубом, і я готовий. Я нікого не підсиджуватиму, і я уявляю, як складно зараз Олександру Петракову. Який тиск з усіх боків. Особисто я був готовий, але маю контракт. Якби домовилися з клубом, то я б із задоволенням працював у збірній.

Звичайно, я був би радий працювати у національній команді. Я патріот України. Хтось каже, що у збірній потрібно працювати у 60-70 років, коли вже є досвід. Але у збірну тебе не запрошують щомісяця. Зараз я отримую задоволення від роботи в "Аль-Айні".

Побачимо, що буде далі", - сказав Ребров у інтерв'ю "Бомбардиру".

Сергій Ребров підписав контракт із "Аль- Айном" до літа 2022 року. Попереднім клубом українця був угорський Ференцварош", де він працював три роки. За цей час вивів клуб у ЛЧ та ЛЄ, а також виграв три чемпіонські титули.

Олександра Петраков замінив Андрія Шевченка на посту тренера збірної України. Петраков отримав контракт до кінця 2022 року.

Зараз ви читаєте новину «Ребров пояснив, чому не очолив збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі