вівторок, 05 липня 2011 16:17

"Реал" заплатив 30 мільйонів доларів за гравця "Бенфіки"

"Реал" заплатив 30 мільйонів доларів за гравця "Бенфіки"

Мадридський "Реал" придбав у португальської "Бенфіки" футболіста збірної Португалії Фабіу Коентрау.

Гравець, який може діяти на лівому фланзі в обороні і в півзахисті, обійшовся "Реалу" в 30 мільйонів доларів. Частиною угоди може стати перехід з мадридського клубу в "Бенфіку" Есекієля Гарая, повідомляє іспанське видання Marca.

Вартість Гарая оцінюється в десять мільйонів євро. Якщо його трансфер відбудеться, то "Реалу" залишиться доплатити за Коентрау 20 мільйонів. Контракт з португальцем повинен бути підписаний найближчим часом.

Переговори про перехід Фабіу Коентрау в "Реал" почалися відразу після закінчення сезону-2010/11, але затяглися. Окрім "Реала" на гравця "Бенфіки" претендував лондонський "Челсі", який також пропонував за нього 30 мільйонів євро.

23-річний Коентрау починав кар'єру у португальському "Ріу Аве", а в 2007 році перейшов у "Бенфіку". В основному складі лісабонського клубу він закріпився не відразу і грав в оренді в португальських "Ріу Аве" і "Насьоналі", а також в іспанській "Сарагосі".

У складі збірної Португалії Коентрау провів 15 матчів і грав на чемпіонаті світу 2010 року в ПАР.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" заплатив 30 мільйонів доларів за гравця "Бенфіки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі