вівторок, 19 березня 2019 15:00

"Реал" та " МЮ" можуть обмінятися зірковими воротарями

"Реал" та " МЮ" можуть обмінятися зірковими воротарями
Куртуа знову може повернутися в АПЛ. Фото:Eurosport

Голкіпер "галактікос" Тібо Куртуа може повернутися в АПЛ, а воротар "червоних дияволів" Давід Де Хеа знову може переїхати у Мадрид.

За інформацією The Sun, керівництво "Реала" має намір здійснити обмін Тібо Куртуа на Давіда Де Хеа. Белігійський страж воріт не в захваті від такої ідеї та воліє відмовитися від такого варіанту. Тібо не хоче повертатися в АПЛ, де він вже виступав за "Челсі".

Нагадаємо, що змінити основного голкіпера є бажанням нового-старого тренера Реала Зінедіна Зідана. Раніше повідомлялося, що французький фахівець особисто зацікавлений у поверненні у Мадрид Давіда Де Хеа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В " Манчестер Юнайтед" може повернутися ще одна легенда

Мадридський клуб готує пропозицію у розмірі 75 млн фунтів Зідан хоче бачити Де Хеа в Реалі , але, як очікується, "МЮ" її відхилить. Тож керівництво Реала вирішило піти іншим шляхом й хоче запропонувати обмін Куртуа на Де Хеа та доплату. Такий сценарій може цілком влаштувати "червоних дияволів".

Зараз ви читаєте новину «"Реал" та " МЮ" можуть обмінятися зірковими воротарями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі