понеділок, 30 березня 2009 11:50

Ралі Чехії. Гоночний автомобіль насмерть збив трьох глядачів

Автор: Ура-Інформ
 
Гоночний автомобіль врізався у натовп глядачів під час ралі в Чехії, загинуло три люди, зокрема, 13-річний хлопчик, повідомляє агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на чеську поліцію.

Трагедія відбулася в районі міста Штрамберк, розташованого на сході країни, під час проведення 28-го етапу ралі Valasska. За даними агентства, окрім хлопчика, загинув його батько та ще один чоловік.

Водій гоночного автомобіля Mitsubishi госпіталізований, його травми не смертельні. В результаті аварії гонка була скасована, повідомив організатори ралі.

Трагедія відбулася в районі міста Штрамберк, розташованого на сході країни, під час проведення 28-го етапу Волоського ралі.

Довідка від "Gazeta.ua":

Ралі - вид автоперегонів, які проходять на відкритих або закритих трасах на модифікованих або спеціально побудованих автомобілях. Це вид гонок відрізняється тим, що заїзди йдуть не по круговому треку, а у форматі "з пункту A в пункт B" з проходженням контрольних точок. Глядачі знаходяться не на спеціально облаштованих сценах (трибунах), а у безпосередній близькості до траси.

УРА-Інформ, svpressa.ru

Зараз ви читаєте новину «Ралі Чехії. Гоночний автомобіль насмерть збив трьох глядачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі