неділя, 26 грудня 2010 15:58

Рац хоче зіграти з "Барселоною" у фіналі Ліги Чемпіонів

Рац хоче зіграти з "Барселоною" у фіналі Ліги Чемпіонів

Румунський захисник "Шахтаря" Разван Рац розповів, як він ставиться до того, що його команду називають "Східної Барселоною".

"Порівняння з "Барселоною" вельми почесне. Можна два життя відпахали, але так і не навчитися грати як вони. Було б чудово зіграти з "Барселоною" у фіналі Ліги Чемпіонів. Ну а поки нас чекає поїздка в Рим, до мого друга Лобонца" .

Також Рац прокоментував те, що в Україні його порівнюють з Паоло Мальдіні.

"Якщо Мірча Луческу дозволить мені грати до 41 року, можливо я і виграю більше титулів, ніж Мальдіні," - цитує Раца Sport.ro.

Раніше капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна оцінив шанси його команди в протистоянні з італійською "Ромою" в рамках 1 / 8 фіналу Ліги Чемпіонів.

"У нас хороші шанси пройти далі. Приємно, що випала "Рома", ми її вже трохи знаємо, грали, - цитує Срну офіційний сайт донеччан. - Тепер треба провести хороші збори і постаратися вийти до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів!".

Нагадаємо, перший поєдинок гірники проведуть у Вічному місті 16 лютого. Матч-відповідь у Донецьку відбудеться у Міжнародний жіночий день - 8 березня.

За матеріалами Корреспондент, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Рац хоче зіграти з "Барселоною" у фіналі Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі