середа, 19 листопада 2008 17:40

"Зеніт" покарали за скандальний банер про Яшина

Контрольно-дисциплінарний комітет (КДК) Російського футбольного союзу (РФС) виніс ухвалу з приводу інциденту з появою образливого банера про Льва Яшина на матчі 29-го туру чемпіонату Росії "Зеніт" - "Динамо". Перший домашній матч в 2009 році пітерський клуб проведе без глядачів.

За словами глави КДК Володимира Каткова, регламентом прем"єр-ліги не передбачена сума штрафу, адекватна збитку, нанесеному сім"ї Яшина і футбольному співтовариству. Як відзначив Катков, з цієї причини "Зеніт" не буде оштрафований.

Раніше "Зеніт" ухвалив рішення не продавати учасникам фанатськой акції квитки на домашні матчі клубу.

Банер з написом "Здох ваш Яшин, здохне "Динамо" з"явився на трибунах стадіону "Петровський" 16 листопада під час матчу "Зеніт" - "Динамо". Банер провисів близько двох хвилин.

Після матчу пітерський клуб приніс офіційні вибачення за цей інцидент, а 18 листопада об"єднання уболівальників "Зеніту" виступило із заявою, в якій затверджувалося, що виготівник банера покараний "відповідно до всіх фанатських норм".

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" покарали за скандальний банер про Яшина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі