четвер, 20 травня 2010 15:58

"Зеніт" близький до підписання гравця "Реала"

"Зеніт" близький до підписання гравця "Реала"

Пітерський "Зеніт" почав переговори про покупку півзахисника мадридського "Реала" Гуті. Іспанський футболіст твердо вирішив залишити "Реал" влітку 2010 року і має 14 пропозицій з Туреччини, Росії, ОАЕ, Англії та Італії.

Однак можливість продовжити кар'єру в "Зеніті" здається йому найбільш привабливим, пише іспанська газета AS.

Гуті готовий перейти в "Зеніт", оскільки йому хотілося б працювати під керівництвом італійського тренера російського команди Лучано Спаллетті, а також грати в Лізі чемпіонів. "Реал" поки не отримував офіційних пропозицій про покупку Гуті ні від одного клубу.

Як відзначає AS, Гуті не ставить собі завдання знайти новий клуб як можна швидше. Ще одним претендентом на півзахисника є турецький "Галатасарай", який тренує колишній наставник збірної Голландії і "Барселони" Франк Райкард.

33-річний Гуті (його повне ім'я - Хосе Марія Гутьеррес Ернандес) виступає за "Реал" протягом всієї своєї кар'єри. Він п'ять разів ставав чемпіоном Іспанії, чотири рази вигравав Суперкубок країни, тричі - Лігу чемпіонів, двічі - Міжконтинентальний Кубок і один раз - Суперкубок Європи. У сезоні-2009/10 Гуті рідко потрапляв до основного складу команди.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" близький до підписання гравця "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі